Keiko Yokozawa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1992 Sumie Nishi (głos)
9.2 1987 Kumi (głos)
8.5
Mała Dama
Lady Lady
1986 Misuzu (głos)
8.0
Laputa – podniebny zamek
Tenkû no shiro Rapyuta
1986 Sheeta (głos)
7.1
Pani Łyżeczka
Spoon Obaasan
1983 Mały Bon / Jin / Lou (głos)
10.0 1981 Angelina (głos)
8.8
Wiewiórcze opowieści
Seton Dôbutsuki Risu no banner
1979 Suu (głos)
7.7
Yattaman
Yattâman
1977 Maria (głos) (gościnnie)
7.7
Baseballista
Ippatsu kanta-kun
1977 Itsuko i Motsuko
8.6
Mali mieszkańcy wielkich gór
Seton Dôbutsuki Kuma no ko Jacky
1977 Jill (głos)
10.0 1977 Charlotte (głos)
1.0 1976 Fana (głos)
5.5 1975 Christine / Junko (głos)
1.0 1973 Dorami (głos)
9.0 1965 0-jirou

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Keiko Yokozawa filmy Keiko Yokozawa najlepsze filmy Keiko Yokozawa zdjęcia Keiko Yokozawa galeria Keiko Yokozawa biografia Keiko Yokozawa nominacje Keiko Yokozawa nagrody i wyróżnienia Keiko Yokozawa filmografia Keiko Yokozawa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.