Keiko Agena
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.0 2010 Dr Cheng (gościnnie)
5.9
Prawo ciążenia
Labor Pains
2009 Dr Cheng (gościnnie)
7.7 2009 Kelly (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Dr Cheng (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr Cheng (gościnnie)
8.5 2004 Dr Cheng (gościnnie)
7.0
Kim Kolwiek
Kim Possible
2002 Dr Cheng (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Cheng (gościnnie)
9.6 2001 Dr Cheng (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Dr Cheng (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Dr Cheng (gościnnie)
7.7 1998 Dr Cheng (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Dr Cheng (gościnnie)
7.3 1990 Dr Cheng (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Keiko Agena filmy Keiko Agena najlepsze filmy Keiko Agena zdjęcia Keiko Agena galeria Keiko Agena biografia Keiko Agena nominacje Keiko Agena nagrody i wyróżnienia Keiko Agena filmografia Keiko Agena aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.