Kei Tomiyama
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1990 Dziadek (głos)
7.0 1989 Ruta Jenma (głos)
9.0 1989 Kasuga Takashi (głos)
10.0 1989 Yang Wen-Li
0.0 1988 Michael (głos)
5.5
Cześć Michael!
What's Michael?
1988 Michael (głos)
9.1 1988 Yang Wen-Li
7.8 1987 Kasuga Takashi (głos)
6.0 1985 Mick Simon (głos)
8.8
Skrzaty z Wyspy Li
Tongari Boushi no Memoru
1984 Berunaru (głos)
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
1981 Rygdon (głos: japońska wersja)
0.0 1978 Susumu Kodai
7.7
Yattaman
Yattâman
1977 (narrator)
8.0
Grand Prix
Arrow Emblem: Grand Prix-No Taka
1977 Todoroki Takaya (głos)
8.3 1976 Terry (głos)
1.0 1976 Mario (głos)
5.5 1975 Narracja (głos)
8.0 1974 Susumu Kodai (głos)
8.3 1973 Kuma (głos)
7.5 1971 Tatsu (głos) (gościnnie)
8.0
Tygrysia Maska
Taigâ masuku
1969 Tygrysia Maska/ Naoto Date (głos)
6.6
Speed Racer
Mahha gô gô gô
1967 Sabu (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kei Tomiyama filmy Kei Tomiyama najlepsze filmy Kei Tomiyama zdjęcia Kei Tomiyama galeria Kei Tomiyama biografia Kei Tomiyama nominacje Kei Tomiyama nagrody i wyróżnienia Kei Tomiyama filmografia Kei Tomiyama aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.