Keesha Sharp
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2010 Gigi
7.5
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Everybody Hates Chris
2005 Sheila Ridenhour
5.9 2000 Lauren (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Monica Charles Brooks (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Charlene (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Keesha Sharp filmy Keesha Sharp najlepsze filmy Keesha Sharp zdjęcia Keesha Sharp galeria Keesha Sharp biografia Keesha Sharp nominacje Keesha Sharp nagrody i wyróżnienia Keesha Sharp filmografia Keesha Sharp aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.