Keenan Wynn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1984 Carl Sarnac
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Duncan Williams (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Doktor (gościnnie)
6.8 1983 Sea Dog Morgan (gościnnie)
7.1 1982 Charlie Heller (gościnnie)
8.2 1981 Sam Travers (gościnnie)
10.0 1979 Winfield Root (gościnnie)
5.5 1979 Gus Appleton (gościnnie)
5.6
Trener
Coach
1978 Fenton Granger
7.4 1978 Leo Goodman (gościnnie)
7.2 1978 Wille (gościnnie)
5.7 1978 Willard 'Digger' Barnes #2 (1979-1980)
7.1 1977 Gus Novak
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 (gościnnie)
7.0 1976 Pan Andersen
7.1 1976 Morris Perlmutter (gościnnie)
10.0 1974 E.J. Farnsworth
8.0 1973 Victor Lucas (gościnnie)
8.5 1971 (gościnnie)
8.7 1971 Nate Dixon (1972) (gościnnie)
6.5 1969 Alex (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
6.6 1969 Sierżant Gordon (gościnnie)
8.1
Pewnego razu na Dzikim Zachodzie
C'era una volta il West
1968 Szeryf
8.2 1968 Luther (gościnnie)
10.0
Strzał ostrzegawczy
Warning Shot
1967 Sierżant Ed Musso
9.0 1966 Jed Curry
10.0 1966 Sam Brewster (gościnnie)
6.7
Koszmar w słońcu
Nightmare in the Sun
1965 handlarz rupieciami
7.6
Wielki wyścig
Great Race, The
1965 Hezekiah
8.2 1965 Thorwald Wolfe (gościnnie)
8.2
Dr Strangelove, czyli jak przestałem się martwić i pokochałem bombę
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb
1964 Pułkownik "Nietoperz" Guano
7.0 1964 Porucznik Charles Winton
7.0 1964 Harry Purcell (gościnnie)
7.1
Prawo Burke'a
Burke's Law
1963 Hamilton Murphy (gościnnie)
10.0 1963 Charlie Kling (gościnnie)
8.0 1963 Harry Fellows (gościnnie)
6.0 1962 John Clayton (gościnnie)
8.5 1962 Pułkownik Clyde / Porucznik Brannagan (gościnnie)
10.0 1961 Ted Hannibal (gościnnie)
6.0 1961 Porucznik Sam Barrett (gościnnie)
7.0 1961 D. J. Stanley (gościnnie)
10.0 1960 George Morrisey (gościnnie)
10.0 1960 Wielki Bill Venable (gościnnie)
6.6 1960 Maximillian Coyne (gościnnie)
7.8 1959 (gościnnie)
0.0 1959 Kodiak
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Augie 'The Banker' Ciamino (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Gregory West (gościnnie)
7.4 1959 Sierżant O'Rourke (gościnnie)
6.8 1958 Lolly (gościnnie)
8.5 1958 Maxwell Ronan (gościnnie)
6.0 1957 Luke O'Malley (gościnnie)
5.6 1956 Maish Rennick / Lou Myrick / Sprock / Marshall Keats (gościnnie)
8.5 1955 Curley Ames (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 William Bonneville (gościnnie)
0.0 1954 Steve Crandell (gościnnie)
10.0 1954 Gideon Pickett (gościnnie)
7.0 1953 Elegancik (gościnnie)
6.5 1952 David Douglas (gościnnie)
5.5 1952 Duke (gościnnie)
6.0 1951 Bill Ottman (gościnnie)
6.0 1948 Graham Hicks (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Keenan Wynn filmy Keenan Wynn najlepsze filmy Keenan Wynn zdjęcia Keenan Wynn galeria Keenan Wynn biografia Keenan Wynn nominacje Keenan Wynn nagrody i wyróżnienia Keenan Wynn filmografia Keenan Wynn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.