Kazuma Yamane
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Tsubasa Yamada
7.6 2009 Akira Yuki (gościnnie)
0.0 2008 Dono
8.5 2008 Kuroe (gościnnie)
8.4 2008 Takagi (ep1) (gościnnie)
5.5 2008 Kei, były chłopak Miki (gościnnie)
9.0 2007 Kakihara (gościnnie)
8.6 2006 (gościnnie)
8.5 2006 Lider gangu (gościnnie)
8.3 2005 Bunta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kazuma Yamane filmy Kazuma Yamane najlepsze filmy Kazuma Yamane zdjęcia Kazuma Yamane galeria Kazuma Yamane biografia Kazuma Yamane nominacje Kazuma Yamane nagrody i wyróżnienia Kazuma Yamane filmografia Kazuma Yamane aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.