Kazuko Sugiyama
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2008 Amaranta (głos)
6.0 2007 Desparaia (głos)
7.9 2006 Jotoku Kawahara (głos)
5.0 2006 Yoriko Kisaragi (głos)
8.4
Eureka Seven
Kôkyô shihen Eureka Sebun
2005 Tiptree (głos)
7.1 2005 Beda-Majin (głos)
7.0 2005 Jotoku Kawahara (głos)
8.7 2005 Camelot (głos)
8.7
W poszukiwaniu pełni księżyca
Full Moon wo Sagashite
2002 Fuzuki Kouyama (głos)
5.8 2002 Bokomon
0.0 1989 Sherry-sensei (głos)
7.8
Sally Czarownica
Mahô tsukai Sally II
1989 Sherry-sensei (głos)
7.9
Opowieści z Klonowego Miasteczka
Maple Town monogatari
1986 Jane (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Colonel Violet (głos)
7.0 1982 Lucia (głos)
10.0 1981 (głos)
7.7 1981 Kinoko Sarada / Żona Nikochany (głos)
8.0
Pinokio
Pikorîo no bôken
1976 Kaczka Gina (głos)
5.5 1975 Meiru (głos)
8.3
Wojna Planet
Kagaku ninja tai Gatchaman
1972 Shiratori no Jun
7.7
Syrenka Mako
Mahô no Mako-chan
1970 Mako (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kazuko Sugiyama filmy Kazuko Sugiyama najlepsze filmy Kazuko Sugiyama zdjęcia Kazuko Sugiyama galeria Kazuko Sugiyama biografia Kazuko Sugiyama nominacje Kazuko Sugiyama nagrody i wyróżnienia Kazuko Sugiyama filmografia Kazuko Sugiyama aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.