Kazuki Ogawa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2008 Kinoshita (głos)
8.5 2008 Spiker (głos) (gościnnie)
8.2 2007 Członek klubu rugby (głos)
7.8 2006 Mercury-go (głos)
7.5 2006 Hoodlum (głos) (gościnnie)
8.3 2006 Łowca nagród #D (głos)
8.5 2004 Piekarz z St.Pierre (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kazuki Ogawa filmy Kazuki Ogawa najlepsze filmy Kazuki Ogawa zdjęcia Kazuki Ogawa galeria Kazuki Ogawa biografia Kazuki Ogawa nominacje Kazuki Ogawa nagrody i wyróżnienia Kazuki Ogawa filmografia Kazuki Ogawa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.