Kazuhiko Inoue
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Nyanko-sensei / Madara (głos)
8.5 2011 Nyanko-sensei / Madara (głos)
0.0 2011 Bado (głos)
8.5 2010 Caribs Garrard (głos) (gościnnie)
7.0 2009 Keiichi Tamaru (głos)
8.4 2009 Clive Gildarts (głos) (gościnnie)
7.8 2008 You Miyagi (głos)
7.8 2008 Miyagi You (głos)
8.6 2008 Nyanko-san (głos)
6.8 2008 Jean-Baptiste (głos)
7.2 2008 Izana (głos)
8.6 2008 Guenter von Christ (głos)
7.0 2008 Yamamoto-sensei (głos)
7.5
Naruto Shippūden: Więzi
Gekijouban Naruto Shippuuden: Kizuna
2008 Kakashi Hatake (głos)
7.6
Romeo i Julia
Romio × Jurietto
2007 William (głos)
7.1
Magia tęczowych gwiazd
Nanatsuiro Drops
2007 Seishirou Akihime (głos)
8.4 2007 Guenter (głos)
7.1 2007 Gor? Saruwatari (głos)
6.8 2007 Kouketsu Ryousou (głos)
7.8 2007 Gorou Saruwatari (głos)
7.9 2007 Hatake Kakashi (głos)
7.5
Naruto Shippūden: Film
Gekijô-ban Naruto shippûden
2007 Kakashi Hatake (głos)
8.1 2006 Kazukisu (głos)
8.1 2006 Ojciec Tamakiego (głos)
8.0
Melancholia Haruhi Suzumiyi
Suzumiya Haruhi no yûutsu
2006 Keiichi Tamaru (głos)
5.4 2006 Reiya Wakabayashi (głos)
8.0 2006 Sotetsu Ibaragi (głos)
10.0 2006 Tomato Akai (głos)
6.6 2005 Nagisa Sawa (głos)
7.3 2005 Enomoto (głos)
8.1 2004 Gunter von Kleist (głos)
7.4 2004 Watanabe (głos)
8.4 2004 Tachibana no Tomomasa (głos)
6.5 2004 Klarth F. Lester (głos)
7.0 2004 Yuya Kaburaki (głos)
8.0 2004 Shilon (głos)
8.4
Ziemia kiedyś nam obiecana
Kumo no mukô, yakusoku no basho
2004 Tomizawa (głos)
7.5
Naruto
Naruto movie 1: Daikatsugeki! Yukihime ninpôchô dattebayo!!
2004 Hatake Kakashi (głos)
5.5 2003 Yuuki Wataru (głos)
7.7 2003 Aion (głos)
8.8 2003 Podróżny (głos) (gościnnie)
7.8 2002 Ojciec Shuuji'ego (głos)
8.4 2002 Narumi Kiyotaka (głos)
7.8 2002 Hatake Kakashi (głos)
8.1 2001 Hatori Soma (głos)
8.0 2001 Nereis-Nefee (głos)
9.0 2001 Dr. Minami Asagaya (głos)
8.1
Kowboj Bebop
Cowboy Bebop: Tengoku no tobira
2001 Ghadkins (głos)
7.3 2000 Eiri Yuki (głos)
7.2
Ostatni synowie ciemności
Yami No Matsuei
2000 Mibu Oriya (głos) (gościnnie)
8.2 2000 Nefee Nereis (głos)
8.0 1999 Dr Kozo Shioji (głos)
6.8 1999 Agentka FBI / Właściciel stoiska Oden (głos)
8.0 1999 Bezetto Serges (głos)
6.0 1999 Kagerou Mitsukuni (głos)
8.7 1998 Shuri (głos)
3.0 1998 Sasuraibon (głos)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Profesor Utsugi (głos)
6.1 1996 Yoichuroh Takasugi (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Detektyw Ninzaburou Shiratori (głos)
6.0 1994 Mamoru Kusanagi (głos)
7.0 1994 Larser (głos)
7.8
Kot w butach
Nagagutsu o haita neko no bôken
1992 Torusen (głos)
7.0 1991 Daryuun (głos)
5.0 1991 Kazuhiro Hasukawa (głos)
0.0 1989 Takayuki Todou (głos)
10.0 1989 Dusty Attenborough
8.0 1989 Mikado Sanzenin (głos)
0.0
Jenny Jenny
Ace wo Nerae 2
1988 Takayuki Todou (głos)
9.1 1988 Dusty Attenborough
9.0 1985 Jerid Mesa
9.0 1985 Akio Nitta (głos)
0.0 1984 Kenji Sawaki
7.7
Jeździec Srebrnej Szabli
Seijuushi Bismarck
1984 Bill Wilcox (głos)
7.1
Pani Łyżeczka
Spoon Obaasan
1983 Pan Preussen / Yan (głos)
6.0 1983 Shingo Tachibana (głos)
8.0
Kapitan Jastrząb
Kyaputen Tsubasa
1983 Carlos Santana (głos)
7.7 1979 Gilbert Blythe (głos)
9.0 1978 Ken Scott (głos)
8.3 1976 Anthony (głos)
8.0 1974 Akira Yamamoto (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kazuhiko Inoue filmy Kazuhiko Inoue najlepsze filmy Kazuhiko Inoue zdjęcia Kazuhiko Inoue galeria Kazuhiko Inoue biografia Kazuhiko Inoue nominacje Kazuhiko Inoue nagrody i wyróżnienia Kazuhiko Inoue filmografia Kazuhiko Inoue aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.