Kazue Komiya
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010 Kushimatsu (głos)
7.0 2008 Nooma (głos) (gościnnie)
6.6 2007 Sara Kuroshio (głos)
7.5 2006 Meniere (głos)
7.6 2006 Kimie Nakajima (głos)
7.3 2004 Kyoko Otowa (głos)
8.7 1998 Madame Butterfly (głos)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Shima (głos)
0.0 1990 Medusa (głos)
5.9
Hutch Miodowe Serce
Konchu Monogatori: Minashigo Hutch
1989 (głos)
0.0
Jenny Jenny
Ace wo Nerae 2
1988 Kyoko Otowa (głos)
8.6
Baśnie Braci Grimm
Grimm meisaku gekijô
1987 Królowa (głos)
7.5 1985 Rita / Sandra
8.5
Ordy
Miimu Iro Iro Yume no Tabi
1983 (głos)
7.9
Gigi
Dashu Kappei
1981 Natsu Kaori (głos)
7.7
Yattaman
Yattâman
1977 Beniffuru (głos) (gościnnie)
7.7
Baseballista
Ippatsu kanta-kun
1977 Shiro Tobase
10.0 1977 Satie (głos)
5.5 1975 (głos)
3.0 1973 Kyoko Otowa (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kazue Komiya filmy Kazue Komiya najlepsze filmy Kazue Komiya zdjęcia Kazue Komiya galeria Kazue Komiya biografia Kazue Komiya nominacje Kazue Komiya nagrody i wyróżnienia Kazue Komiya filmografia Kazue Komiya aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.