Kazimierz Zarzycki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 1988 (gościnnie)
7.6 1987
7.0 1987 Sprzedawca w sklepie AGD
7.3 1987 (gościnnie)
7.7 1986 Dróżnik (gościnnie)
7.9 1984 (gościnnie)
6.3 1982 Stróż Hilary
7.8 1980 Kierownik w oddziale ZUS
7.8
Dom
1980 (gościnnie)
7.6 1979 (gościnnie)
7.4 1974 (gościnnie)
8.8 1968 Dozorca (gościnnie)
6.9 1966 Żandarm

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kazimierz Zarzycki filmy Kazimierz Zarzycki najlepsze filmy Kazimierz Zarzycki zdjęcia Kazimierz Zarzycki galeria Kazimierz Zarzycki biografia Kazimierz Zarzycki nominacje Kazimierz Zarzycki nagrody i wyróżnienia Kazimierz Zarzycki filmografia Kazimierz Zarzycki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.