Kazimierz Wysota
Data urodzenia: 1954-03-02
Miejsce urodzenia: Czajków, Polska
Stan cywilny: żona Joanna Ładyńska (do 19.06.2008, jej śmierć), syn Witold

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2009 (polski dubbing)
6.9 2004 Sąsiad Pawełczyka (gościnnie)
6.1 2003 Marian z Częstochowy
6.9 1998 Radosław Melski, wiceminister finansów
6.8 1995
5.8 1993 Policjant dyżurny (gościnnie)
6.8 1991 Milicjant pałujący Jacka (gościnnie)
6.0 1990 Generał francuski(niewymieniony w czołówce)
6.9 1990 Tomasz (gościnnie)
6.7 1990
8.0 1988 Sekretarz (odcinek 2)
6.5 1988 Doktor Witold Zych, przyjaciel Duraja, lekarz prowadzący Franciszka Hanisza
7.8 1988 Kaźko Rosiński, brat Stacha
7.6 1988 Trynio (niewymieniony w czołówce)
7.1 1986 Olek
7.7 1986 (gościnnie)
6.8 1985 Kolega Karola(niewymieniony w czołówce)
6.7 1985 Książę Siemaszko (gościnnie)
7.3 1984
5.9 1983 Widz(niewymieniony w czołówce)
6.0 1983 Huzar
7.8
Dom
1980 "Monter" zakładający podsłuch w mieszkaniu Pocięgły (gościnnie)
5.2 1979 Oficer radziecki pod Lenino

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kazimierz Wysota filmy Kazimierz Wysota najlepsze filmy Kazimierz Wysota zdjęcia Kazimierz Wysota galeria Kazimierz Wysota biografia Kazimierz Wysota nominacje Kazimierz Wysota nagrody i wyróżnienia Kazimierz Wysota filmografia Kazimierz Wysota aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.