Kazimierz Orzechowski
Data urodzenia: 1929-03-03
Miejsce urodzenia: Gdańsk, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2001 Ksiądz prałat Władysław Korniłowicz
6.7 1996 Ksiądz Kazimierz Mościcki (gościnnie)
6.8 1995 Ksiądz udzielający ślubu Sabinie i Józefowi
6.3 1995 Ksiądz Kazimierz Mościcki
6.6 1991 Ksiądz odprawiający ponowny pogrzeb Eweliny w Lechicach(niewymieniony w czołówce)
6.8 1991 Ksiądz Kazimierz, proboszcz parafii w Biesiekierach (gościnnie)
6.4 1991 Ksiądz odprawiający powtórny pogrzeb Eweliny w Lechicach
6.1 1989 Ksiądz
8.0 1988 (odcinek 2)
6.7 1988 Ksiądz na pogrzebie Henryka Wnuka(niewymieniony w czołówce)
6.5 1988 Ksiądz Kazimierz, przyjaciel Sucheckich (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Ksiądz spowiadający Klarę (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kazimierz Orzechowski filmy Kazimierz Orzechowski najlepsze filmy Kazimierz Orzechowski zdjęcia Kazimierz Orzechowski galeria Kazimierz Orzechowski biografia Kazimierz Orzechowski nominacje Kazimierz Orzechowski nagrody i wyróżnienia Kazimierz Orzechowski filmografia Kazimierz Orzechowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.