Kazimierz Mazur
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2012 Rysio
5.8 2011 Rysio
6.8 2011 Rysio
6.5 2011 Rysio
7.6 2010 Rysio
5.2 2009 Rysio
4.7 2009 Rysio
6.7 2008 Rysio
8.1 2008 Niemiec zabity przez Rainera (gościnnie)
7.2 2008 Rysio
6.3 2008 Rysio
7.9 2007 Rysio
4.8 2006 Rysio
5.0 2005 Rysio
8.2 2005 Pijak (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Rysio
6.9 2004 Rysio
5.3 2002 Rysio
7.2 2001 Rysio
6.7 1996 Rysio
5.2 1995 Rysio
6.5 1994 Rysio
3.8 1994 Rysio
5.1 1993 Rysio
6.8 1991 Rysio
6.5 1988 Rysio
7.6 1988 Rysio
7.8
Dom
1980 Rysio
7.4 1977 Rysio
7.6 1976 Rysio
7.8 1976 Rysio
6.7 1975 Rysio
5.9 0 Rysio

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kazimierz Mazur filmy Kazimierz Mazur najlepsze filmy Kazimierz Mazur zdjęcia Kazimierz Mazur galeria Kazimierz Mazur biografia Kazimierz Mazur nominacje Kazimierz Mazur nagrody i wyróżnienia Kazimierz Mazur filmografia Kazimierz Mazur aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.