Kazimiera Utrata-Lusztig
Data urodzenia: 1932-07-05
Miejsce urodzenia: mąż (do jego śmierci), córka Katarzyna

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2002 Babcia Tomka (głos) (gościnnie)
6.5 2000 Agata, gospodyni Lewina
6.6 1999 Sąsiadka Moniki
6.5 1997 Gospodyni (gościnnie)
5.2 1995 Woźna w budynku szkoły w Spychowie (gościnnie)
6.7 1993 Majchrzakowa, mieszkanka Michałowa, matka aresztowanego za próbę podpalenia
6.6 1991
6.8 1991 Mieszkanka rudery (gościnnie)
6.4 1991
7.2 1989 Kostkowa, działaczka Koła Gospodyń Wiejskich
6.5 1988 Sąsiadka Racewicza (gościnnie)
7.6 1987
6.0 1985 Rybakowa, gospodyni Bigalskiego
7.0 1984 Teściowa Grażyny(gościnnie)
4.4 1984 Członek "teatrzyku"
6.2 1984 "Okradziona" przez Sajkiewicza
7.8
Dom
1980 Repatriantka (gościnnie)
6.3 1979 Pracownica Instytutu podbierająca klej
8.0 1979 Matka Julki
7.6 1977 Właścicielka "Continental Travel Office"
5.3 1977 Pielęgniarka
6.8 1977 Salowa Marcowa (gościnnie)
7.6 1976 Uczestniczka obozu lekarzy
8.1 1976 Ziuta, żona Górnego
6.7 1975 Robotnica
6.2 1974 Kobieta w wagonie restauracyjnym
7.4 1974 Żona pana Staśka
6.3 1972 Matka Ireny
7.4 1969 Bileterka w Teatrze Ateneum(niewymieniony w czołówce)
6.7 1969 Milicjantka przy wręczaniu pucharu Włodkowi

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kazimiera Utrata-Lusztig filmy Kazimiera Utrata-Lusztig najlepsze filmy Kazimiera Utrata-Lusztig zdjęcia Kazimiera Utrata-Lusztig galeria Kazimiera Utrata-Lusztig biografia Kazimiera Utrata-Lusztig nominacje Kazimiera Utrata-Lusztig nagrody i wyróżnienia Kazimiera Utrata-Lusztig filmografia Kazimiera Utrata-Lusztig aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.