Kay Lenz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pani Bradberry (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Pani Bradberry (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Pani Bradberry (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Pani Bradberry (gościnnie)
7.4
Tajne przez poufne
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
2000 Pani Bradberry (gościnnie)
9.1 1999 Pani Bradberry (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Pani Bradberry (gościnnie)
7.0 1995 Pani Bradberry (gościnnie)
7.2
Kleszcz
Tick, The
1994 Pani Bradberry (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Pani Bradberry (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Pani Bradberry (gościnnie)
6.2
Dowód rzeczowy
Physical Evidence
1989 Pani Bradberry (gościnnie)
7.8 1989 Pani Bradberry (gościnnie)
9.0 1988 Pani Bradberry (gościnnie)
5.5 1987 Pani Bradberry (gościnnie)
5.5 1986 Pani Bradberry (gościnnie)
7.5 1985 Pani Bradberry (gościnnie)
7.5 1985 Pani Bradberry (gościnnie)
5.5 1984 Pani Bradberry (gościnnie)
7.0 1984 Pani Bradberry (gościnnie)
7.6 1984 Pani Bradberry (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Pani Bradberry (gościnnie)
7.1 1984 Pani Bradberry (gościnnie)
6.0 1983 Pani Bradberry (gościnnie)
6.3 1983 Pani Bradberry (gościnnie)
7.0 1982 Pani Bradberry (gościnnie)
7.0 1982 Pani Bradberry (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Pani Bradberry (gościnnie)
8.2 1981 Pani Bradberry (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Pani Bradberry (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Pani Bradberry (gościnnie)
8.3
Jak zdobywano Dziki Zachód
How the West Was Won
1978 Pani Bradberry (gościnnie)
7.7
Pogoda dla bogaczy
Rich Man, Poor Man
1976 Pani Bradberry (gościnnie)
7.7
Pogoda dla bogaczy (Księga II)
Rich Man, Poor Man - Book II
1976 Pani Bradberry (gościnnie)
10.0 1976 Pani Bradberry (gościnnie)
7.4
Amerykańskie graffiti
American Graffiti
1973 Pani Bradberry (gościnnie)
8.5 1973 Pani Bradberry (gościnnie)
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 Pani Bradberry (gościnnie)
6.6 1969 Pani Bradberry (gościnnie)
6.9 1967 Pani Bradberry (gościnnie)
10.0 1966 Pani Bradberry (gościnnie)
5.9 1960 Pani Bradberry (gościnnie)
7.4 1955 Pani Bradberry (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kay Lenz filmy Kay Lenz najlepsze filmy Kay Lenz zdjęcia Kay Lenz galeria Kay Lenz biografia Kay Lenz nominacje Kay Lenz nagrody i wyróżnienia Kay Lenz filmografia Kay Lenz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.