Kavan Smith
Data urodzenia: 1970-05-06
Miejsce urodzenia: Edmonton, Kanada
Stan cywilny: żona

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2008 Ofiara z siłowni (gościnnie)
7.5 2007 Ofiara z siłowni (gościnnie)
7.7 2006 Ofiara z siłowni (gościnnie)
8.0
Instynkt mordercy
Killer Instinct
2005 Ofiara z siłowni (gościnnie)
8.3 2005 Ofiara z siłowni (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Ofiara z siłowni (gościnnie)
8.0 2004 Ofiara z siłowni (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Ofiara z siłowni (gościnnie)
8.0 2002 Ofiara z siłowni (gościnnie)
8.2
Niesamowite opowieści
Night Visions
2001 Ofiara z siłowni (gościnnie)
7.2 2001 Wade Mahaney (gościnnie)
6.4
Misja na Marsa
Mission to Mars
2000 Ofiara z siłowni (gościnnie)
7.7
Wyspa Nadziei
Hope Island
1999 Ofiara z siłowni (gościnnie)
7.4
Kruk: Droga do nieba
Crow: Stairway to Heaven, The
1998 Ofiara z siłowni (gościnnie)
7.0 1998 Ofiara z siłowni (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Ofiara z siłowni (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Ofiara z siłowni (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Ofiara z siłowni (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kavan Smith filmy Kavan Smith najlepsze filmy Kavan Smith zdjęcia Kavan Smith galeria Kavan Smith biografia Kavan Smith nominacje Kavan Smith nagrody i wyróżnienia Kavan Smith filmografia Kavan Smith aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.