Katy Murphy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Pani Waring
7.6 2008 Caitlin
8.7 2001 Moira (gościnnie)
0.0 2000 Angela Duncan
0.0 2000 Prywatna pielęgniarka
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Pani Cox (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Laura Sullivan (gościnnie)
8.1
Nasz wspólny przyjaciel
Our Mutual Friend
1998 Jenny Wren
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Helen (gościnnie)
6.5 1996 Denise
6.0 1995 Terri Morgan
6.2 1994 Rosaline
2.0 1990 Freddy
0.0 1990 Billie McPhail
5.0 1987 Janice Toner
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Kath (gościnnie)
7.6 1984 Lorna Buchanan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katy Murphy filmy Katy Murphy najlepsze filmy Katy Murphy zdjęcia Katy Murphy galeria Katy Murphy biografia Katy Murphy nominacje Katy Murphy nagrody i wyróżnienia Katy Murphy filmografia Katy Murphy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.