Katsuyuki Konishi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2011 Tatsumi Oga (głos)
6.3 2011 Yūji Kenbi (głos)
8.3 2011 Ryuuji Keikain (głos)
6.0 2011 Shain Moto / Spa no Ten`in (głos) (go
8.5 2010 Tanaka Tom / Żółty szalik (głos)
8.5 2010 Masamune Takano (głos)
6.9 2010 Kirio (głos)
8.0 2010 Stany Zjednoczone (głos)
5.7 2010 Miyuki Washiu (głos)
8.1 2010 Kaoru Seo (głos)
8.5 2010 Ralgo Lloyd (głos)
6.0 2010 Pero (głos) (gościnnie)
7.6 2009 USA (głos)
7.8 2009 Shinobu Ousaki (głos)
7.4 2009 Ukyou Saginomiya (głos)
8.6 2009 Ralgo Lloyd (głos)
8.1 2009 Wataru Kurozuma (głos)
8.3 2009 Kaede Nonohara / Hannin A / Sakuya no Chichi (różne głosy)
8.8 2009 Arai (głos) (gościnnie)
6.6 2009 Psyche Renbart (głos)
7.0 2009 Uozumi (głos)
8.4 2009 Laxus Dreyar (głos)
8.4 2008 Ren Tsuruga (głos)
8.0 2008 K? (głos)
7.5
Miecz Nieśmiertelnego
Mugen no Jūnin
2008 Eiku Shizuma (głos)
7.7 2008 Kaoru Seo (głos)
7.9 2008 Akushiba (głos)
8.6 2008 Sh?ri Shibuya (głos)
7.0 2008 Fan Hulic (głos)
7.0 2008 Dyrektor Headquarters (głos)
7.7 2008 Shuuhei Hisagi (głos)
7.6
Devil May Cry
Debiru mei kurai
2007 Simon (głos) (gościnnie)
8.5 2007 Kamina (głos)
8.1 2007 Irwin Leszal (głos) (gościnnie)
8.6 2007 Johann Trinity (głos)
8.0 2007 Ozma Lee (głos)
8.1 2007 Kaede Nonohara (głos)
7.3 2007 Sekiren (głos)
8.4 2007 Shouri Shibuya (głos)
6.4 2007 Kyoshiro Ayanokoji (głos)
7.7 2007 Ishida Toraji (głos)
8.1 2007 Kaoru Misato (głos)
7.1
Kitaro
Gegege no Kitarô
2007 Azuki-arai / Dracula the 3rd / Kasa-Bake / Shu no bon (głos)
8.6 2007 Hasan Pappas (głos)
9.0 2007 Masaki (głos)
7.5
Naruto Shippūden: Film
Gekijô-ban Naruto shippûden
2007 Setsuna (głos)
8.1 2006 Shinobu Ousaki (głos)
6.5 2006 Tetsuwa Niwa (głos)
8.2 2006 Kiraa (głos) (gościnnie)
8.2 2006 Guren (głos)
7.8 2006 Rahn (głos) (gościnnie)
10.0 2006 Kuuhen Bahm (głos)
9.1 2006 Saekichi / Sotatsu (głos)
8.3 2006 Komui Lee (głos)
7.7 2006 Shuhei Hisagi (głos)
8.1 2005 Haji (głos)
7.3 2005 Agatsuma Soubi (głos)
7.7
Krew trójcy
Trinity Blood
2005 Radu Barvon (głos)
7.6
Ognistooka Shana
Shakugan no Shana
2005 Merihim/Shiro (głos)
7.8 2005 Kenta Usui (głos)
8.0
Rycerze Zodiaku: Piekło
Saint Seiya: The Hades Chapter - Inferno
2005 Ikki Rycerz Feniksa (głos)
8.0 2005 Zaguine Axeloke (głos)
6.8
Aquarion
Sousei no Aquarion
2005 Shilha (głos)
8.1 2005 Sergay Wáng (głos)
7.9 2005 Onimon (głos)
8.0 2005 Ash / Jupiter (głos) (gościnnie)
6.0 2005 Kairaku (głos)
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Grand Convoy (głos)
8.1 2004 Shouri Shibuya (głos)
7.7 2004 Shinohara (głos)
8.5 2004 Carn (głos) (gościnnie)
6.8 2004 Pan Robinson (głos) (gościnnie)
8.0 2004 Daimon (głos)
7.5
Daphne
Hikari to Mizu no Daphne
2004 Giro (głos)
8.0 2004 Asano Keigo (głos)
7.8
Król szamanów
Shaman King
2003 Amidamaru (głos)
7.7 2003 Satoru Shirai (głos)
8.5 2003 Fulle (głos)
8.5 2003 Garcia (głos)
8.3 2003 Kenji Tsuchihashi (głos)
7.1 2003 Gonishi Yoshitoku (głos)
7.8 2003 Sorunaru (głos)
7.0 2003 Podwładny
9.0 2003 Komandor Clark (głos)
0.0 2002 Mibu Kyoshiro, Onime no Kyo (głos)
7.1 2002 Michelle, Shintaro Momomiya (głos)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 MagicMan, Hinoken / Kenechi Hino / Pan Match (głos)
5.4 2002 Takumi (głos) (gościnnie)
8.3
Get Backers
Gettobakkâzu dakkanya
2002 Shunsuke Akutsu / Toshiki Uryu / Mężczyzna / Członek Yakuzy (głos)
7.7 2002 Kouhei/Młody Masayuki Asahina (głos)
7.3 2002 Berger (głos)
7.0 2002 Mitchal Rubenstein (głos)
7.3 2002 Shingo Hirota
8.0 2002 Kapitan Taki (głos)
8.0
Hellsing
Herushingu
2001 Mason Fox (głos)
8.6 2001 Hiroyuki Ashiwara (głos)
7.4 2001 Louie (głos)
4.0 2001 Kaneshiro (głos)
8.7 2001 Takahisa Kajimoto (głos)
8.1
Kowboj Bebop
Cowboy Bebop: Tengoku no tobira
2001 Robber D (głos)
7.5
Boska Ceres
Ayashi no Ceres
2000 Touya (głos)
6.6 2000 Spiker / Zielony Dye-Dye / Hiroshi Daimon / Mężczyzna w średnim wieku / Sprzedawca / Narrator w TV /
8.5 2000 VolFogg (głos)
6.0 1999 Jaeger (głos)
8.3 1999 Salco (głos)
8.1 1998 Spinel Sun
9.0 1997 VolFogg (głos)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Ghos / Heracross / Kabigon / Kentaros / Kapan Shinto (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katsuyuki Konishi filmy Katsuyuki Konishi najlepsze filmy Katsuyuki Konishi zdjęcia Katsuyuki Konishi galeria Katsuyuki Konishi biografia Katsuyuki Konishi nominacje Katsuyuki Konishi nagrody i wyróżnienia Katsuyuki Konishi filmografia Katsuyuki Konishi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.