Katsuji Mori
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2010 Tanuki Inugamigyoubu (głos)
8.6 2010 Kiki Shikizaki (głos) (gościnnie)
7.8 2008 Wielki maestro Mohs (głos)
9.0 2008 Masamichi Haru (głos)
7.9 2005 Koba-sen (głos)
8.3 2004 Mitsuhiro Bartland (głos)
7.3 2004 Toudou (głos)
7.8 2002 Renault Berlioz (głos)
8.0 1993 Jean Pierre Polnareff
8.0
Kroniki Wojny na Lodoss
Lodoss to senki
1990 Shadam (głos)
10.0 1989 Wolfgang Mittermeyer
5.2 1988 Jastrząb / Stalowy Jastrząb (głos)
9.1 1988 Wolfgang Mittermeyer
7.8 1987 Młody Jûkei
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Panputt (głos)
10.0 1985 Buzzle (głos) (gościnnie)
7.3 1984 Shu (głos)
8.6 1983 Satomi Ookawa (głos)
8.5
Ordy
Miimu Iro Iro Yume no Tabi
1983 (głos)
7.5 1979 Garma Zabi / Acous / Marker Clan (głos)
5.5 1975 (głos)
5.5 1975 Minami Johji
3.0 1973 Todoh Takayuki (głos)
8.3
Wojna Planet
Kagaku ninja tai Gatchaman
1972 Ôwashi no Ken (Ken Washio)
1.0 1971 Ginta Tarou (głos)
8.0
Tygrysia Maska
Taigâ masuku
1969 Tygrysia Maska (głos)
6.6
Speed Racer
Mahha gô gô gô
1967 Gô Mifune (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katsuji Mori filmy Katsuji Mori najlepsze filmy Katsuji Mori zdjęcia Katsuji Mori galeria Katsuji Mori biografia Katsuji Mori nominacje Katsuji Mori nagrody i wyróżnienia Katsuji Mori filmografia Katsuji Mori aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.