Katsuhisa Houki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Kiichiro Osoreda (głos)
8.3 2011 Kiichiro Osoreda (głos)
6.9 2010 Kiichiro Osoreda (głos)
8.8 2010 Kiichiro Osoreda (głos)
6.6 2010 Kiichiro Osoreda (głos)
7.9 2010 Kiichiro Osoreda (głos)
8.4 2008 Kiichiro Osoreda (głos)
8.3 2008 Kiichiro Osoreda (głos)
7.0 2008 Kiichiro Osoreda (głos)
7.0 2008 Kiichiro Osoreda (głos)
7.6
Devil May Cry
Debiru mei kurai
2007 Kiichiro Osoreda (głos)
8.4 2007 Kiichiro Osoreda (głos)
8.3 2007 Kiichiro Osoreda (głos)
7.6
Romeo i Julia
Romio × Jurietto
2007 Kiichiro Osoreda (głos)
7.1 2007 Kiichiro Osoreda (głos)
6.6 2007 Kiichiro Osoreda (głos)
9.5 2007 Kiichiro Osoreda (głos)
8.3 2006 Kiichiro Osoreda (głos)
8.3 2006 Kiichiro Osoreda (głos)
7.6 2006 Kiichiro Osoreda (głos)
7.5 2006 Kiichiro Osoreda (głos)
8.3 2006 Kiichiro Osoreda (głos)
6.7 2006 Kiichiro Osoreda (głos)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Kiichiro Osoreda (głos)
7.6
Ognistooka Shana
Shakugan no Shana
2005 Kiichiro Osoreda (głos)
8.1 2005 Kiichiro Osoreda (głos)
8.1 2005 Kiichiro Osoreda (głos)
8.3 2005 Kiichiro Osoreda (głos)
8.5 2004 Kiichiro Osoreda (głos)
7.0 2004 Kiichiro Osoreda (głos)
7.5
Daphne
Hikari to Mizu no Daphne
2004 Kiichiro Osoreda (głos)
8.0 2003 Kiichiro Osoreda (głos)
8.1 2003 Kiichiro Osoreda (głos)
8.0 2003 Kiichiro Osoreda (głos)
7.0 2002 Kiichiro Osoreda (głos)
8.6 2001 Kiichiro Osoreda (głos)
7.4 2001 Kiichiro Osoreda (głos)
8.0 1999 Kiichiro Osoreda (głos)
8.0 1999 Kiichiro Osoreda (głos)
8.3 1999 Kiichiro Osoreda (głos)
8.0 1997 Kiichiro Osoreda (głos)
7.0 1997 Kiichiro Osoreda (głos)
8.0 1995 Kiichiro Osoreda (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katsuhisa Houki filmy Katsuhisa Houki najlepsze filmy Katsuhisa Houki zdjęcia Katsuhisa Houki galeria Katsuhisa Houki biografia Katsuhisa Houki nominacje Katsuhisa Houki nagrody i wyróżnienia Katsuhisa Houki filmografia Katsuhisa Houki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.