Katie Cassidy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Ruby / Lilith (gościnnie)
0.0 2011 Ruby / Lilith (gościnnie)
7.7 2011 Brooke (gościnnie)
7.6
Jess i chłopaki
New Girl
2011 Brooke (gościnnie)
5.9
Koszmar z ulicy Wiązów
Nightmare on Elm Street, A
2010 Ruby / Lilith (gościnnie)
7.6
Wyspa Harpera
Harper's Island
2009 Ruby / Lilith (gościnnie)
6.8 2009 Ruby / Lilith (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Juliet Sharp (gościnnie)
8.2 2005 Ruby / Lilith (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Ruby / Lilith (gościnnie)
7.0 2004 Ruby / Lilith (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Ruby / Lilith (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katie Cassidy filmy Katie Cassidy najlepsze filmy Katie Cassidy zdjęcia Katie Cassidy galeria Katie Cassidy biografia Katie Cassidy nominacje Katie Cassidy nagrody i wyróżnienia Katie Cassidy filmografia Katie Cassidy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.