Katia Caballero
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2006 Nadine Castro (gościnnie)
0.0 2003 Florence Mac Donald
0.0 2000 Jeanne
6.0 1997 Colette (gościnnie)
7.9
Wywiad z wampirem
Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
1994 Kobieta na widowni
7.9 1986 Rosita Lujemillo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katia Caballero filmy Katia Caballero najlepsze filmy Katia Caballero zdjęcia Katia Caballero galeria Katia Caballero biografia Katia Caballero nominacje Katia Caballero nagrody i wyróżnienia Katia Caballero filmografia Katia Caballero aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.