Kathy Christopherson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2010 Ann (gościnnie)
0.0 2010 Ann (gościnnie)
7.7 2007 Nikki Mandel (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Ann (gościnnie)
8.3 2006 Jill (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Kate Ellis (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Ann (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ann (gościnnie)
6.9 1998 Ann (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Ann (gościnnie)
7.2 1989 Ann (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kathy Christopherson filmy Kathy Christopherson najlepsze filmy Kathy Christopherson zdjęcia Kathy Christopherson galeria Kathy Christopherson biografia Kathy Christopherson nominacje Kathy Christopherson nagrody i wyróżnienia Kathy Christopherson filmografia Kathy Christopherson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.