Kathryn Joosten
Data urodzenia: 1939-12-20
Miejsce urodzenia: Eustis, Floryda, USA
Stan cywilny: mąż (do 1980, rozwód), 2 synów

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.2 2011 Pani Drake (gościnnie)
6.0 2009 Pani Drake (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Gloria Williams (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Pani Drake (gościnnie)
6.7
Miłość z o.o
Love, Inc.
2005 Pani Drake (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Pani Drake (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pani Drake (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Karen McCluskey
5.0 2003 Pani Drake (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Pani Drake (gościnnie)
7.5 2002 Pielęgniarka (gościnnie)
0.0 2002 Pani Drake (gościnnie)
6.6
Prawie doskonali
Less Than Perfect
2002 Pani Drake (gościnnie)
7.9 2002 Pani Drake (gościnnie)
7.2
Jak dwie krople wody
So Little Time
2001 Pani Drake (gościnnie)
8.0
Magiczny amulet
Dead Last
2001 Pani Drake (gościnnie)
5.2
Jak wychować tatę
Raising Dad
2001 Pani Drake (gościnnie)
7.6 2001 Pani Tanner (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Pani Drake (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Pani Drake (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Pani Drake (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Pani Drake (gościnnie)
6.5 1999 Pani Drake (gościnnie)
0.0 1999 Pani Drake (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Pani Drake (gościnnie)
7.0 1999 Pani Drake (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pani Drake (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Pani Drake (gościnnie)
6.9 1998 Pani Drake (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Pani Drake (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Pani Drake (gościnnie)
7.4 1997 Pani Drake (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Pani Drake (gościnnie)
7.5 1997 Pani Drake (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Pani Drake (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Pani Drake (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Pani Drake (gościnnie)
8.1
Niegrzeczni Panowie
Men Behaving Badly
1996 Pani Drake (gościnnie)
7.8 1996 Pani Drake (gościnnie)
10.0 1996 Pani Drake (gościnnie)
7.0 1996 Pani Drake (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Pani Drake (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Pani Drake (gościnnie)
6.9
Na celowniku
Pointman
1995 Pani Drake (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Pani Drake (gościnnie)
7.6 1993 Pani Drake (gościnnie)
6.8 1993 Pani Drake (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Pani Drake (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Agentka Edie Boal (gościnnie)
7.2 1992 Pani Drake (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Pani Drake (gościnnie)
7.4 1990 Pani Drake (gościnnie)
8.9 1985 Pani Drake (gościnnie)
7.4 1984 Pani Drake (gościnnie)
0.0

0 Pani Drake (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kathryn Joosten filmy Kathryn Joosten najlepsze filmy Kathryn Joosten zdjęcia Kathryn Joosten galeria Kathryn Joosten biografia Kathryn Joosten nominacje Kathryn Joosten nagrody i wyróżnienia Kathryn Joosten filmografia Kathryn Joosten aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.