Kathrine Narducci
Data urodzenia: 1965-08-12
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Charmaine Bucco
0.0 2009 Charmaine Bucco
7.9 2008 Charmaine Bucco
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Charmaine Bucco
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Charmaine Bucco
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Charmaine Bucco
7.9
Prawo Bronxu
Bronx Tale, A
1993 Charmaine Bucco
7.6 1993 Charmaine Bucco

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kathrine Narducci filmy Kathrine Narducci najlepsze filmy Kathrine Narducci zdjęcia Kathrine Narducci galeria Kathrine Narducci biografia Kathrine Narducci nominacje Kathrine Narducci nagrody i wyróżnienia Kathrine Narducci filmografia Kathrine Narducci aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.