Kathleen Mary Carthy
Data urodzenia: USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Pani Miller (gościnnie)
8.0 2010 Pani Miller (gościnnie)
7.7 2009 Lorraine Dinovi (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Pani Miller (gościnnie)
7.5
Powiedz, że mnie kochasz
Tell Me You Love Me
2007 Pani Miller (gościnnie)
8.3 2006 Lekarka (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Julia Cullen (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Pani Miller (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Pani Miller (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pani Miller (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Pani Miller (gościnnie)
7.5 2002 Nauczyciel wyrzucony z pracy / Egzaminator medyczny (gościnnie)
7.3 2002 Pielęgniarka na ostrym dyżurze (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Pani Miller (gościnnie)
8.4 1999 Pani Miller (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Pani Miller (gościnnie)
0.0

0 Pani Miller (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kathleen Mary Carthy filmy Kathleen Mary Carthy najlepsze filmy Kathleen Mary Carthy zdjęcia Kathleen Mary Carthy galeria Kathleen Mary Carthy biografia Kathleen Mary Carthy nominacje Kathleen Mary Carthy nagrody i wyróżnienia Kathleen Mary Carthy filmografia Kathleen Mary Carthy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.