Kathleen Harrison
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1979 Pani Dollery (gościnnie)
8.0
Nasz wspólny przyjaciel
Our Mutual Friend
1976 Henerietty Boffin
0.0 1966 Pani Thursday / Alice Thursday
5.8 1961 Pani Cooksley
4.7 1955 Kitty Pitman (gościnnie)
8.5 1953 (gościnnie)
7.0
Nasz okręt
In Which We Serve
1942 pani Blake

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kathleen Harrison filmy Kathleen Harrison najlepsze filmy Kathleen Harrison zdjęcia Kathleen Harrison galeria Kathleen Harrison biografia Kathleen Harrison nominacje Kathleen Harrison nagrody i wyróżnienia Kathleen Harrison filmografia Kathleen Harrison aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.