Kathleen Gati
Data urodzenia: 1969-12-31
Miejsce urodzenia: Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Maya (gościnnie)
6.0 2011 Maya (gościnnie)
6.9 2011 Maya (gościnnie)
7.5 2010 Maya (gościnnie)
7.3
Kamuflaż
Covert Affairs
2010 Maya (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Pielęgniarka (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Mariska Kopecki / Vanna Clooney (gościnnie)
7.9 2008 Maya (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Pani Crane (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Maya (gościnnie)
8.1 2003 Emma Templeton (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Maya (gościnnie)
7.9 2003 Maya (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Maya (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Maya (gościnnie)
10.0 2000 Maya (gościnnie)
7.4
Jakub kłamca
Jakob the Liar
1999 Maya (gościnnie)
7.0
Kropla słońca
Sunshine
1999 Maya (gościnnie)
7.0 1998 Maya (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Maya (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Maya (gościnnie)
7.6 1993 Maya (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kathleen Gati filmy Kathleen Gati najlepsze filmy Kathleen Gati zdjęcia Kathleen Gati galeria Kathleen Gati biografia Kathleen Gati nominacje Kathleen Gati nagrody i wyróżnienia Kathleen Gati filmografia Kathleen Gati aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.