Kathleen Barr
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.9 2010 Pegaz Bully / Trixie (gościnnie) (ni
7.9
Marta mówi
Martha Speaks
2008 (głos)
7.3
Spadkobiercy Tytanów
Class of the Titans
2006 Atena (ang. głos)
5.0
Finley, strażacki wóz
Finley the Fire Engine
2006 Polly / Lois (różne głosy)
8.1
Wybraniec smoka
Dragon Booster
2004 Lance Penn (głos)
7.7 2003 Gelorum (głos)
7.5 2002 Zła Lyn (głos)
7.5
Raczkujące melodyjki
Baby Looney Tunes
2002 (różne głosy)
5.0 2002 Draga (głos)
4.4
Gadżet i Gadżetinis
Gadget and the Gadgetinis
2001 (głos)
5.8
Wyścigi Nascar
Nascar Racers
2000 Megan 'Spitfire' Fassler (głos)
5.0 2000 Pani O! (głos)
6.9
Ed, Edd i Eddy
Ed, Edd, 'n' Eddy
1999 Kevin/Marie Kanker (głos)
7.3
Transformers: Niszczycielskie maszyny
Beast Machines: Transformers
1999 Botanica (głos)
7.0
Smocze opowieści
Dragon Tales
1999 Wheezie
6.7 1999 różne głosy (1999-2001)
5.7 1999 Różne głosy (głos)
10.0
Sekretne życie Algernona
Secret Life of Algernon, The
1997 Eulalia
6.9 1997 Morrigan, Dzieciak #2, Matksa, Zepsuty Chłopak (głos) (angielski dubbing)
7.3
Nowe przygody Madeline
New Adventures of Madeline, The
1995 (różne głosy)
7.9 1995 Lucinda (głos)
3.4 1995 Morrigan Aensland the Succubus
8.1 1994 Dot Matrix (głos)
6.6 1994 (głos)
6.2
Conan i Młodzi Wojownicy
Conan and the Young Warriors
1994 Dodatkowe głosy (głos)
8.0
Kot Billy
Billy the Cat
1994 Mama (głos)
5.1 1993 Dodatkowe głosy (głos)
8.0 1993 (głos)
7.9
Conan awanturnik
Conan: The Adventurer
1992 Mesmira (głos)
8.2
Król Artur i Rycerze Sprawiedliwości
King Arthur and the Knights of Justice
1992 Ginewra (głos)
7.5 1992 Flo / Myrna / Czarna Wdowa (głos)
6.6
Kimba - biały lew
Shinsaku jungle taitei
1989 (ang.) (głos)
8.0 1989 Matka Yotaro (głos) (ang. głos)
9.4 1986 Matka Kyoko (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kathleen Barr filmy Kathleen Barr najlepsze filmy Kathleen Barr zdjęcia Kathleen Barr galeria Kathleen Barr biografia Kathleen Barr nominacje Kathleen Barr nagrody i wyróżnienia Kathleen Barr filmografia Kathleen Barr aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.