Katherine Woodville
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 1977 Panna Chovick (gościnnie)
10.0 1975 Priscilla Hagen (gościnnie)
6.1 1975 Kobler (gościnnie)
6.8 1974 Marilyn (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Bess Bevins (gościnnie)
6.8 1972 Nedra Chamberlain (1974) (gościnnie)
10.0 1969 Heather Conway (gościnnie)
6.5 1968 Janet Sanders (gościnnie)
7.2 1967 Joanna Salt / Vera Rawlins (gościnnie)
6.6 1966 Felicia Vabar (gościnnie)
7.6 1966 Natira (gościnnie)
10.0 1964 Estelle (gościnnie)
7.0 1964 Janet (gościnnie)
6.2 1962 Vanessa MacKenzie (1970) (gościnnie)
8.6 1962 Ann Guest (1964) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Karen Bates/ Barbara Astral (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Peggy (1961) (gościnnie)
0.0 1959 Bernardine / Joanna Simpson / Pani Johns (gościnnie)
7.6 1955 Nora Blake

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katherine Woodville filmy Katherine Woodville najlepsze filmy Katherine Woodville zdjęcia Katherine Woodville galeria Katherine Woodville biografia Katherine Woodville nominacje Katherine Woodville nagrody i wyróżnienia Katherine Woodville filmografia Katherine Woodville aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.