Katharine Isabelle
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Ava Wilson (gościnnie)
6.4 2011 Ava Wilson (gościnnie)
6.3 2009 Ava Wilson (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Cindy Combs (gościnnie)
7.0 2007 Ava Wilson (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Ava Wilson (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Ava Wilson (gościnnie)
7.5
11. godzina
Eleventh Hour, The
2002 Ava Wilson (gościnnie)
8.2
Niesamowite opowieści
Night Visions
2001 Ava Wilson (gościnnie)
7.2 2001 Sara Conroy (gościnnie)
6.1
Dzień bałwana
Snow Day
2000 Ava Wilson (gościnnie)
4.0
Nieśmiertelny
Immortal, The
2000 Ava Wilson (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Ava Wilson (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Ava Wilson (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Ava Wilson (gościnnie)
7.5
Gęsia skórka
Goosebumps
1995 Ava Wilson (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Ava Wilson (gościnnie)
10.0 1994 Ava Wilson (gościnnie)
8.2 1993 Ava Wilson (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Lisa Baiocchi (gościnnie)
6.8
Mordercza rozgrywka
Knight Moves
1992 Ava Wilson (gościnnie)
7.5 1990 Ava Wilson (gościnnie)
6.4
Kuzyni
Cousins
1989 Ava Wilson (gościnnie)
5.4
Rodzina zastępcza
Immediate Family
1989 Ava Wilson (gościnnie)
7.5 1985 Ava Wilson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katharine Isabelle filmy Katharine Isabelle najlepsze filmy Katharine Isabelle zdjęcia Katharine Isabelle galeria Katharine Isabelle biografia Katharine Isabelle nominacje Katharine Isabelle nagrody i wyróżnienia Katharine Isabelle filmografia Katharine Isabelle aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.