Katharina Wackernagel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Lydia Calotti
0.0 2009 Orsina Rocchi
0.0 2009 Nina Petersen
0.0 2009 Sabine Schroth
0.0 1997 Tanja
0.0 1997 Conny (gościnnie)
7.0 1997 Eva Morell (gościnnie)
9.0 1997 Sonja König
6.3
Komando Małolat
SK Babies
1996 (gościnnie)
0.0 1995 Rebecca Hansen (gościnnie)
5.0 1981 Silke Bauer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katharina Wackernagel filmy Katharina Wackernagel najlepsze filmy Katharina Wackernagel zdjęcia Katharina Wackernagel galeria Katharina Wackernagel biografia Katharina Wackernagel nominacje Katharina Wackernagel nagrody i wyróżnienia Katharina Wackernagel filmografia Katharina Wackernagel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.