Katharina Abt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2006 Renate Narholz
0.0 2004 Komisarz Julia Gerling
0.0 2002 Karin Bergen(gościnnie)
0.0 2001 Rica Severin
5.2 2001 Corinna von Saalfeld (gościnnie)
10.0 1999 Christine Jäger
7.0 1997 Charlotte Jordan (gościnnie)
0.0 1990 Louisa (1991) (gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
7.1
Klinika w Szwarzwaldzie
Schwarzwaldklinik, Die
1985 Jessica (gościnnie)
5.0 1981 Alice Abel (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katharina Abt filmy Katharina Abt najlepsze filmy Katharina Abt zdjęcia Katharina Abt galeria Katharina Abt biografia Katharina Abt nominacje Katharina Abt nagrody i wyróżnienia Katharina Abt filmografia Katharina Abt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.