Kate Williams
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1998 Pani McClusky
0.0 1997 Myra Costello (2003-2005)
0.0 1994 Mama Conway
7.0 1991 Kobieta w autobusie (gościnnie)
8.7 1989 (gościnnie)
0.0 1989 Dorothy 'Dot' Burgess, mama Zoe
0.0 1985 Christabel (gościnnie)
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Pan Miles (gościnnie)
10.0 1980 (gościnnie)
8.0 1979 Mary (gościnnie)
0.0 1978 Marge Benge
0.0 1972 Joan Booth
0.0 1971 Pani Temple (gościnnie)
0.0 1969 Doreen (1969) (gościnnie)
0.0 1968 Pani Davis (gościnnie)
0.0 1968 Monica Ryding
10.0 1964 Valerie Chapman (gościnnie)
4.7 1955 Connie Lester (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kate Williams filmy Kate Williams najlepsze filmy Kate Williams zdjęcia Kate Williams galeria Kate Williams biografia Kate Williams nominacje Kate Williams nagrody i wyróżnienia Kate Williams filmografia Kate Williams aktor Kate Williams reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.