Kate Walsh
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dr Addison Montgomery-Shepherd
7.1 2009 Dr Addison Montgomery-Shepherd
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Dr Addison Montgomery-Shepherd
7.6
Ryzykanci
Eyes
2005 Dr Addison Montgomery-Shepherd
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Dr Addison Montgomery-Shepherd
0.0 2004 Dr Addison Montgomery-Shepherd
8.0
Świat według Dzikich
Complete Savages
2004 Dr Addison Montgomery-Shepherd
7.6 2003 Dr Addison Montgomery-Shepherd
7.5
Fenomen żonatego faceta
Mind of the Married Man, The
2001 Dr Addison Montgomery-Shepherd
6.7
Ścigany
Fugitive, The
2000 Dr Addison Montgomery-Shepherd
10.0 2000 Dr Addison Montgomery-Shepherd
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Mimosa (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 Dr Addison Montgomery-Shepherd
10.0 1999 Dr Addison Montgomery-Shepherd
7.8 1998 Dr Addison Montgomery-Shepherd
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Dr Addison Montgomery-Shepherd
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Dr Addison Montgomery-Shepherd
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Dr Addison Montgomery-Shepherd
0.0

0 Dr Addison Montgomery-Shepherd

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kate Walsh filmy Kate Walsh najlepsze filmy Kate Walsh zdjęcia Kate Walsh galeria Kate Walsh biografia Kate Walsh nominacje Kate Walsh nagrody i wyróżnienia Kate Walsh filmografia Kate Walsh aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.