Kate O'Mara
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2001 Lady Alice Fox (2003)
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Lady Isabelle (gościnnie)
8.0
Absolutnie fantastyczne
Absolutely Fabulous
1992 Jackie Stone (1995, 2003) (gościnnie)
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Joyce Hargreaves (gościnnie)
0.0 1985 Laura Wilde (1989-1990)
0.0 1981 Katherine Laker (1981-1982)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Cassandra "Caress" Morrell (gościnnie)
4.6
Powrót Świętego
Return of the Saint, The
1978 Jeanette (gościnnie)
0.0 1972 Jane Maxwell (1975-1976)
7.0 1972 Sara Trent (gościnnie)
8.6
Partnerzy
Persuaders!, The
1971 Heidi (gościnnie)
10.0 1969 Julia Main (1969-1970)
0.0 1969 Pietra (gościnnie)
0.0 1969 Luciana Benedetti (gościnnie)
0.0 1966 'Mick' Armstrong
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Żona radży (gościnnie)
8.6 1962 Kate (1967) / Mae Astell (1969) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Teresa Montesino / Yvette / Nadine/ Annabel (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Lisa (1969) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kate O'Mara filmy Kate O'Mara najlepsze filmy Kate O'Mara zdjęcia Kate O'Mara galeria Kate O'Mara biografia Kate O'Mara nominacje Kate O'Mara nagrody i wyróżnienia Kate O'Mara filmografia Kate O'Mara aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.