Kate Norby
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2010 Carol McCardy
7.5
Imprezowo
Swingtown
2008 Carol McCardy
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Sally Carter (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0 2007 Carol McCardy
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Carol McCardy
7.7
Kości
Bones
2005 Karen Tyler (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Carol McCardy
7.3 2004 Monica Drake (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Carol McCardy
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Carol McCardy
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Carol McCardy
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Carol McCardy
10.0 2002 Carol McCardy
7.3 2002 Julie Sullivan (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Carol McCardy
7.6
Ulica
$treet, The / Ka$a
2000 Carol McCardy
7.6 2000 Carol McCardy
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Carol McCardy
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Carol McCardy
7.6 1999 Carol McCardy

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kate Norby filmy Kate Norby najlepsze filmy Kate Norby zdjęcia Kate Norby galeria Kate Norby biografia Kate Norby nominacje Kate Norby nagrody i wyróżnienia Kate Norby filmografia Kate Norby aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.