Kate McGregor-Stewart
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2005 Terapeutka Andrei (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Terapeutka Andrei (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Terapeutka Andrei (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Terapeutka Andrei (gościnnie)
6.9
Ojciec panny młodej II
Father of the Bride Part II
1995 Terapeutka Andrei (gościnnie)
7.2 1995 Terapeutka Andrei (gościnnie)
7.6
To jest moje życie
This Is My Life
1992 Terapeutka Andrei (gościnnie)
6.7
Ojciec panny młodej
Father of the Bride
1991 Terapeutka Andrei (gościnnie)
4.5 1988 Terapeutka Andrei (gościnnie)
7.2 1988 Terapeutka Andrei (gościnnie)
7.0
Stan krytyczny
Critical Condition
1987 Terapeutka Andrei (gościnnie)
7.0 1987 Terapeutka Andrei (gościnnie)
7.3 1984 Terapeutka Andrei (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Terapeutka Andrei (gościnnie)
7.2
Seks nocy letniej
Midsummer Night's Sex Comedy, A
1982 Terapeutka Andrei (gościnnie)
9.5 1977 Terapeutka Andrei (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kate McGregor-Stewart filmy Kate McGregor-Stewart najlepsze filmy Kate McGregor-Stewart zdjęcia Kate McGregor-Stewart galeria Kate McGregor-Stewart biografia Kate McGregor-Stewart nominacje Kate McGregor-Stewart nagrody i wyróżnienia Kate McGregor-Stewart filmografia Kate McGregor-Stewart aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.