Kate Harper
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
2.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1997 Kathy Kane
7.4
Kosmiczny Posterunek
Space Precinct
1994 Iona Datch (gościnnie)
1.0 1993 Pani Le Roy (gościnnie)
3.2 1992 Spikerka w TV
6.5
Wewnętrzna sprawa CIA
Company Business
1991 Sekretarka
7.7 1990 Nicole (gościnnie)
0.0 1990 (gościnnie)
5.0 1990 (gościnnie)
7.3 1989 Prezenterka
6.9
Kobieta samotna
Lonely Lady, The
1983 Aktorka w filmie
8.0 1980 Jean Tatlock
7.2 1979 Clodagh Jansen (gościnnie)
7.8
Brudny Harry
Dirty Harry
1971 Dziewczyna w bieliźnie(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kate Harper filmy Kate Harper najlepsze filmy Kate Harper zdjęcia Kate Harper galeria Kate Harper biografia Kate Harper nominacje Kate Harper nagrody i wyróżnienia Kate Harper filmografia Kate Harper aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.