Kate Fuglei
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Matka Emily (gościnnie)
7.1 2008 Rachel Miller (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Matka Emily (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Matka Emily (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Matka Emily (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Matka Emily (gościnnie)
8.8 1998 Matka Emily (gościnnie)
10.0 1997 Matka Emily (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Matka Emily (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Matka Emily (gościnnie)
7.2 1992 Matka Emily (gościnnie)
6.8 1988 Matka Emily (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kate Fuglei filmy Kate Fuglei najlepsze filmy Kate Fuglei zdjęcia Kate Fuglei galeria Kate Fuglei biografia Kate Fuglei nominacje Kate Fuglei nagrody i wyróżnienia Kate Fuglei filmografia Kate Fuglei aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.