Kate Fischer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2005 (ona sama)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Hannah Laughlin
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Gabby Minogue (gościnnie)
6.0 1996 Melody Christian (gościnnie)
6.2
Syreny
Sirens
1994 Pru

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kate Fischer filmy Kate Fischer najlepsze filmy Kate Fischer zdjęcia Kate Fischer galeria Kate Fischer biografia Kate Fischer nominacje Kate Fischer nagrody i wyróżnienia Kate Fischer filmografia Kate Fischer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.