Kate Charleson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 Pielęgniarka Alcott(gościnnie)
5.5 1984 Courtney Perkins (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Brenda Hardcastle (gościnnie)
7.1 1984 Maybeth Wheeler (gościnnie)
8.0 1983 Mari (gościnnie)
7.0 1982 Patrice (gościnnie)
8.2 1982 Sandy (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Cindy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kate Charleson filmy Kate Charleson najlepsze filmy Kate Charleson zdjęcia Kate Charleson galeria Kate Charleson biografia Kate Charleson nominacje Kate Charleson nagrody i wyróżnienia Kate Charleson filmografia Kate Charleson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.