Kate Buffery
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Sarah Cheeseman (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Mallory Edmonton (gościnnie)
6.8 1992 Amanda Buxton (gościnnie)
0.0 1988 Sarah Berowne
0.0 1987 Anna
0.0 1987 Liz Grainger
0.0 1986 Charlotte (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kate Buffery filmy Kate Buffery najlepsze filmy Kate Buffery zdjęcia Kate Buffery galeria Kate Buffery biografia Kate Buffery nominacje Kate Buffery nagrody i wyróżnienia Kate Buffery filmografia Kate Buffery aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.