Katarzyna Trzcińska
Data urodzenia: 1966-06-18

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.1 2010 Pasażerka
6.7 2008 Eliza, organizatorka ślubów (gościnnie)
5.4 2007 Joanna Kawińska (gościnnie)
3.8 2007 Agnieszka Hańska, kuzynka Judyty, matka Piotrka (gościnnie)
4.6 2007 Agnieszka, żona burmistrza Żelazka
4.5 2006 Marzena Lorenc (gościnnie)
2.4 2006 Monika
5.0 2006 Pani Mcdermott (polski dubbing)
3.5 2005 Anna Mikuła (gościnnie)
2.9 2004 Dagmara (gościnnie)
4.8 2003 Pielęgniarka/Dziewczyna Gacusia (gościnnie)
7.2 2002 Sprzedawczyni (głos) (gościnnie)
3.0
Córka konsula
Gunblast vodka
2000
8.0 1999 Żona Gerarda
5.4 1998 Lala
5.2 1995 (gościnnie)
5.8 1993 Ula, sekretarka organizatorów konkursu "Business Woman Roku" (gościnn

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Trzcińska filmy Katarzyna Trzcińska najlepsze filmy Katarzyna Trzcińska zdjęcia Katarzyna Trzcińska galeria Katarzyna Trzcińska biografia Katarzyna Trzcińska nominacje Katarzyna Trzcińska nagrody i wyróżnienia Katarzyna Trzcińska filmografia Katarzyna Trzcińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.