Katarzyna Tatarak
Data urodzenia: 1965

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Położna (gościnnie)
4.5
Kapitan Biceps
Captain Biceps
2010 Położna (gościnnie)
6.5 2010 Położna (gościnnie)
3.8 2009 Położna (gościnnie)
6.5
Agent specjalny Oso
Special Agent Oso
2008 Położna (gościnnie)
9.0
Potwory i piraci
Monsters and Pirates
2008 Położna (gościnnie)
5.0 2006 Położna (gościnnie)
6.7 2005 Położna (gościnnie)
6.9
Amerykański smok Jake Long
American Dragon: Jake Long
2005 Położna (gościnnie)
7.1 2005 Położna (gościnnie)
5.1
Fifi
Fifi and the Flowertots
2005 Położna (gościnnie)
4.4
Power Rangers Dino Grzmot
Power Rangers DinoThunder
2004 Położna (gościnnie)
7.0
Brenda i pan Whiskers
Brandy & Mr. Whiskers
2004 Położna (gościnnie)
6.1
Bracia Koala
Koala Brothers
2004 Położna (gościnnie)
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Położna (gościnnie)
4.2
Pani Pająkowa i jej przyjaciele ze Słonecznej Doliny
Miss Spider's Sunny Patch Friends
2004 Położna (gościnnie)
8.4 2004 Położna (gościnnie)
6.9 2004 Położna (gościnnie)
4.8 2003 Położna (gościnnie)
6.6
Małe roboty
Little Robots
2003 Położna (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Położna (gościnnie)
7.5 2002 Położna (gościnnie)
6.8 2002 Położna (gościnnie)
4.7
Krówka Mu Mu
Connie the Cow
2002 Położna (gościnnie)
10.0 2002 Położna (gościnnie)
7.2 2002 Położna (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Położna (gościnnie)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Położna (gościnnie)
6.8 2001 Położna (gościnnie)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Położna (gościnnie)
7.2
Owca w Wielkim Mieście
Sheep In The Big City
2000 Położna (gościnnie)
8.0 1999 Położna (gościnnie)
6.7
Pippi
Pippi Longstocking
1998 Położna (gościnnie)
5.0 1998 Położna (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Położna (gościnnie)
7.0
Mały miś
Little Bear
1995 Położna (gościnnie)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 Położna (gościnnie)
8.3
Teknoman
Space Knight Tekkaman Blade
1992 Położna (gościnnie)
5.8
Tęczowe rybki
Rainbow Fish, The
1992 Położna (gościnnie)
6.8
W 80 marzeń dookoła świata
Around the World in Eighty Dreams
1992 Położna (gościnnie)
6.5 1991 Położna (gościnnie)
6.7
Trzy małe duszki
Chiisana Obake: Atchi, Kotchi, Sotchi
1991 Położna (gościnnie)
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 Położna (gościnnie)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Położna (gościnnie)
6.8
Przygody Syrenki
Sirenetta innamorata, Una
1990 Położna (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Położna (gościnnie)
7.7 1989 Położna (gościnnie)
7.3 1989 Położna (gościnnie)
7.3 1987 Położna (gościnnie)
7.5
Przygody Spota
Adventures of Spot, The
1987 Położna (gościnnie)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Położna (gościnnie)
6.5
Tęczowa kraina
Rainbow Brite
1985 Położna (gościnnie)
7.7
Kaczor Donald przedstawia
Donald Duck Show, The
1983 Położna (gościnnie)
6.5
Truskawkowe ciastko
Strawberry Shortcake
1980 Położna (gościnnie)
7.7
Bajki z mchu i paproci
Kremilek a Vochomurka
1970 Położna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Tatarak filmy Katarzyna Tatarak najlepsze filmy Katarzyna Tatarak zdjęcia Katarzyna Tatarak galeria Katarzyna Tatarak biografia Katarzyna Tatarak nominacje Katarzyna Tatarak nagrody i wyróżnienia Katarzyna Tatarak filmografia Katarzyna Tatarak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.