Katarzyna Sowińska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2009 (niewymieniony w czołówce) (ona sama)
6.7 2008 Piosenkarka Mirabella (gościnnie)
4.3 2007 Katarzyna Tudor
6.4 2006 Modelka Alicja (gościnnie)
6.9 2004 Modelka Agnieszka Kurska (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Sowińska filmy Katarzyna Sowińska najlepsze filmy Katarzyna Sowińska zdjęcia Katarzyna Sowińska galeria Katarzyna Sowińska biografia Katarzyna Sowińska nominacje Katarzyna Sowińska nagrody i wyróżnienia Katarzyna Sowińska filmografia Katarzyna Sowińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.