Katarzyna Miernicka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1996 Helena Bzowska, mama Basi
6.3 1995 Helena Bzowska, mama Basi
6.3 1991 Dziewczyna poznana na dyskotece
6.3 1991
7.2 1988 Jola
6.5 1988 Julia Rudzka, studentka farmacji (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Miernicka filmy Katarzyna Miernicka najlepsze filmy Katarzyna Miernicka zdjęcia Katarzyna Miernicka galeria Katarzyna Miernicka biografia Katarzyna Miernicka nominacje Katarzyna Miernicka nagrody i wyróżnienia Katarzyna Miernicka filmografia Katarzyna Miernicka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.