Katarzyna Łaska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2010 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
6.0 2009 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
6.9
Ja w kapeli
I'm in the Band
2009 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Plan Totalnej Porażki
Total Drama Action
2009 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
4.9 2009 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
5.2 2009 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
8.6
Huntik: Łowcy tajemnic
Huntik: Secrets and Seekers
2009 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.3
Roztańczona Angelina: Nowe kroki
Angelina Ballerina, the Next Steps
2009 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
6.5
Agent specjalny Oso
Special Agent Oso
2008 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Nie ma to jak statek
Suite Life on Deck, The
2008 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.9
Fineasz i Ferb
Phineas and Ferb
2007 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.4
Wyspa Totalnej Porażki
Total Drama Island
2007 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
3.3 2007 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
5.5
Moi przyjaciele - Tygrys i Kubuś
My Friends Tigger & Pooh
2007 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
3.7 2007 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
8.4
Tropiciele zagadek
Busytown Mysteries (Hurray for Huckle!)
2007 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
4.8 2006 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
6.9
H2O, wystarczy kropla
H2O: Just Add Water
2006 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
5.0
Power Rangers Mistyczna Moc
Power Rangers Mystic Force
2006 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.8 2006 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.3
Spadkobiercy Tytanów
Class of the Titans
2006 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
5.8
Szczypta magii
A Kind of Magic
2006 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
6.3 2005 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
6.9
Amerykański smok Jake Long
American Dragon: Jake Long
2005 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
4.7 2005 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
5.5 2005 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.1 2005 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Rodzina Rabatków
Famille Passiflore, La
2005 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
5.1
Fifi
Fifi and the Flowertots
2005 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.2
Nieidealna
Unfabulous
2004 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
5.7
Klub Winx
Winx Club
2004 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
6.1
Bracia Koala
Koala Brothers
2004 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
4.2
Pani Pająkowa i jej przyjaciele ze Słonecznej Doliny
Miss Spider's Sunny Patch Friends
2004 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
6.3 2004 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
6.3
Przyjaciele z podwórka
Backyardigans, The
2004 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
4.8
JoJo z cyrku
JoJo's Circus
2003 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
6.6
Małe roboty
Little Robots
2003 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
5.8 2003 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
4.7
Krówka Mu Mu
Connie the Cow
2002 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.4
Ach, ten Andy!
What's with Andy?
2001 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
3.7 2001 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.9 1999 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.8 1999 Stephanie / Blaszany Tim / Sędzia / Głowa Pameli Anderson / Kobieta z torebką (polski dubbing)
5.4
Smyki
Tweenies
1999 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
7.3
Nowe przygody Madeline
New Adventures of Madeline, The
1995 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
6.7
Shin-chan
Kureyon Shin-chan
1992 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
6.5
Karmelowy obóz
Camp Candy
1989 Francis (polski dubbing) (gościnnie)
6.5
Truskawkowe ciastko
Strawberry Shortcake
1980 Francis (polski dubbing) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Łaska filmy Katarzyna Łaska najlepsze filmy Katarzyna Łaska zdjęcia Katarzyna Łaska galeria Katarzyna Łaska biografia Katarzyna Łaska nominacje Katarzyna Łaska nagrody i wyróżnienia Katarzyna Łaska filmografia Katarzyna Łaska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.