Katarzyna Kurylońska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Fryzjerka (gościnnie)
7.2 2010 Fryzjerka (gościnnie)
6.3 2009 Fryzjerka (gościnnie)
2.3 2009 Fryzjerka (gościnnie)
5.1 2007 Fryzjerka (gościnnie)
6.9 2006 Fryzjerka (gościnnie)
6.7 2005 Fryzjerka (gościnnie)
3.6 2005 Fryzjerka (gościnnie)
7.2 2003 Fryzjerka (gościnnie)
5.8 2001 Fryzjerka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Katarzyna Kurylońska filmy Katarzyna Kurylońska najlepsze filmy Katarzyna Kurylońska zdjęcia Katarzyna Kurylońska galeria Katarzyna Kurylońska biografia Katarzyna Kurylońska nominacje Katarzyna Kurylońska nagrody i wyróżnienia Katarzyna Kurylońska filmografia Katarzyna Kurylońska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.